Kilsmo i Närke

I Sverige finns det massor av olika städer och att skriva om alla dessa just här skulle bli något som kommer att uppta väldigt mycket tid. Dock har det redan skrivits om Örebro och Örebrotravet. kilsmoPå detta sätt kan det vara helt rätt att fortsätta skriva om någon ort runt denna fina stad. Då kommer det att handla om Kilsmo, som då är en tätort i Örebros kommun. Kilsmo är en bostadsort som ligger i sydöstra Närke intill Västra Stambanan. Här är det närmaste vatten som du kan hitta sjön Sottern, och den närmaste storstaden är just Örebro.

När det gäller just Kilsmo är denna stad mycket trevlig, men ganska okänd för många människor till namnet. Denna tätort består av en area av hela 50 hektar. Trots denna stora yta har staden bara strax över 250 invånare. Då gäller det för alla de som bor i Kilsmo att ta sig till Örebro, när det handlar om att uträtta många saker såsom att handla och gå till bank- och postkontor. Dock är detta säkert inga problem för de som har valt att bosätta sig i Kilsmo, utan här har detta valet gjorts av att de vill ha det lugnt och skönt, samt nära till naturen.

Kilsmo, en underbar plats att bo på

Här finns det som tur är olika människor. En del av de som bosätter sig någonstans gör det efter hur mycket det finns att göra i den stad eller ort som de ämnar bo i. För andra har detta ingen betydelse och här handlar det bara om att ha det lugnt och skönt varje dag efter jobbet. Är du den som gillar lugn och ro är Kilsmo ett bra val av bostadsort. Är du den som vill ha mycket liv och rörelse omkring dig är det nog inte någon bra idé att bosätta sig på denna plats.