Greyhound racing

Är du den som gillar att spela på olika lopp som har med djur att göra finns det faktiskt en hel del att välja på. Det finns dock tre stycken olika sporter som har med djur att göra som är de störta och som har det största antalet spelare. Här gäller det då trav, galopp och greyhound racing. De flesta som spelar känner till trav och galopp och det gör även de som inte spelar. Greyhound racing kan dock vara något som inte är lika känt för alla de som inte rör sig inom spelvärlden. Detta är en sport som bedrivs med hundar, utan någon som helst kusk, jockey eller förare.

Greyhound racing, en annorlunda tävling

När det handlar om greyhound racing är detta en sport som utförs i olika lopp, precis som på trav och galopp. greyhound racingDet som skiljer är att det inte finns någon som kör eller styr hunden. Inom denna sport finns det bara ägare och tränare, och hundarna är dresserade att utföra loppen helt på egen hand. När du är spelare på greyhound racing kommer du även inom denna sport att kunna skaffa dig mycket kunskaper, som kommer att göra att du blir en skickligare spelare. Alla spel där det handlar om att kunna se tidigare resultat och som handlar om ett djurs förutsättningar att vinna ger dig möjligheterna att studera för att bli en bra spelare.

När du spelar på greyhound racing kommer du även i mångt och mycket att ha likadana typer av spel som du har på travet. Här handlar det om att kunna spela på en hel tipsrad, och välja enkelrader eller system. Du kan också spela på enstaka lopp gällande vinnare och plats, samt att du även kan spela på de två sista loppen och få in en dubbel. Har du inte redan provat att spela på greyhound racing kan du göra det redan idag.